Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Albums

 

Albums

 

Een fotoboek - een luxe foto-album

Hiervoor werk ik samen met enkele zeer kritisch geselecteerde professionele afdrukcentrales; ik neem pas genoegen met 100% kwaliteit... voor u!
De fotoboeken zijn voorzien van een 'lay-flat' (vlak liggend) bindsysteem, zodat foto's heel fraai van de linker- naar de rechterpagina kunnen overlopen. Zwaar semi-gloss of glossy papier geven het fotoboek een solide en stijlvolle uitstraling.
De buitenkanten (omslag) van de fotoboeken kunnen in linnen of leder worden uitgevoerd en dit dan weer in verschillende kleuren. Of een fraaie foto-omslag, waarbij een alleszeggende foto op de buitenkant van het fotoboek geplaatst wordt.
De fotoboeken zijn leverbaar in diverse maten (opengeslagen tot wel 90 cm!).
Wist u dat ik ook van een uitvaartvideo een mooi fotoboek voor u kan samenstellen? Hiervoor worden dan mooie en sfeervolle "videostills" gebruikt.

Bel of mail mij even voor een kostenopgave op maat!

Behalve fotoboeken lever ik ook luxe foto-albums. Hiervoor werk ik samen met E-Print Solutions. Deze luxe foto-albums zijn gepositioneerd in een luxer, creatiever en veelzijdiger maar ook duurder segment ten opzichte van de fotoboeken.
Door de diversiteit aan uitvoeringen van de foto-albums, kan ik hier onmogelijk met enkele woorden en afbeeldingen recht doen aan het volledige assortiment. Kijkt u gerust eens rond op de site van mijn leverancier: eprintpro.nl. Of bel mij even voor een passend advies.

Foto-afdrukken op fotopapier

Foto-afdrukken tot het A3+ formaat maak ik zelf. Deze afdrukken komen volledig overeen met hoe de digitale foto's (ontwikkeld) zijn. Geen kleurafwijkingen, geen kleurzweem etc.. Zo komen de door mij gemaakte foto's 100% tot z'n recht! Mijn apparatuur, de originele A-merkt inkten, het A-merk fotopapier en mijn liefde voor foto's staan hiervoor in.
Foto-afdrukken kunnen ook van "videostills" worden gemaakt!
Bel of mail mij even voor een kostenopgave op maat!

 

Pix-Image is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

 

Contactgegevens

Pix-Image Fotograaf & Videograaf
Beeldpresentatie & Geluidsregistratie

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Berkel en Rodenrijs | Webdesign: John de Jong