Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Auteursrechten

 

Auteursrechten en Licenties

Het werk van Pix-Image Fotografie & Videoproducties valt onder het auteursrecht waardoor het beschermd is middels 'Copyrights'. Dit is wettelijk zo geregeld.
De naam Pix-Image is onzichtbaar ingebakken in de digitale informatie van de foto’s. In films wordt deze naam tegen het einde heel even getoond.

Maar, geen zorgen! U mag de foto's en/of de film natuurlijk zelf kopiƫren, verspreiden, openbaar maken etc., zo vaak en zo lang als u wilt. Dit is zo geregeld in de inbegrepen Licentie.

Het enige wat wij u vragen niet te doen, is het (laten) aanbrengen van veranderingen aan de foto's en/of in de film. Goed bedoelde, maar minder vakkundig uitgevoerde aanpassingen tasten de authenticiteit van de beelden aan en zouden de Pix-Image kwaliteit in twijfel kunnen trekken.

Wilt u iets aangepast hebben, neem dan even contact met mij op; wij komen dan zeker -en misschien wel kosteloos- tot een goede oplossing!

 

Pix-Image is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

 

Contactgegevens

Pix-Image Fotograaf & Videograaf
Beeldpresentatie & Geluidsregistratie

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Berkel en Rodenrijs | Webdesign: John de Jong