Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Auteursrechten

 

Auteursrechten en Licenties

Het werk van "Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf" valt onder het auteursrecht waardoor het beschermd is middels 'Copyrights'. Dit is wettelijk zo geregeld.
Mijn naam is onzichtbaar ingebakken in de digitale informatie van de foto’s. In films wordt deze naam tegen het einde heel even getoond.

Maar, geen zorgen! U mag de foto's en/of de film natuurlijk zelf kopiƫren, verspreiden, openbaar maken etc., zo vaak en zo lang als u wilt. Dit is zo geregeld in de inbegrepen Licentie.

Het enige wat wij u vragen niet te doen, is het (laten) aanbrengen van veranderingen aan de foto's en/of in de film. Goed bedoelde, maar minder vakkundig uitgevoerde aanpassingen tasten de authenticiteit van de beelden aan en zouden de "Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf" kwaliteit in twijfel kunnen trekken.

Wilt u iets aangepast hebben, neem dan even contact met mij op. Wij komen dan zeker -en misschien wel kosteloos- tot een goede oplossing!

 

Ik ben gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

 

Contactgegevens

Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@fotograafvideograaf.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Jacques Fotograaf Videograaf | Webdesign: John de Jong