Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Discrete Werkwijze

 

Discrete Werkwijze van Pix-Image Fotografie en Videografie

Ik merk dat genodigden bij uitvaarten niet meer verrast zijn door mijn aanwezigheid als uitvaartfotograaf/uitvaartvideograaf. Het komt ook steeds vaker voor.

Maar natuurlijk heeft dit ook te maken met hoe je als foto-/videograaf je vak bij uitvaarten uitoefent. Het 'bewegen' binnen een uitvaartplechtigheid zonder deze te verstoren is feitelijk al een vak op zich! En dat is nu precies wat ik als voormalig uitvaartverzorger zò gewend ben! Aanvoelen, kijken, luisteren, de juiste momenten kiezen en meebewegen met wat er gebeurt … of precies juist even niet!

Mijn mate van 'aanwezigheid' hangt ook samen met uw wensen. Wilt u veel beelden van elk aspect van de uitvaart of juist een gematigder beeldimpressie? Dit heeft enige invloed op mijn performance. Maar waar u ook voor kiest, ik kies altijd zeer zorgvuldig de plekken en momenten uit waarop ik zo subtiel mogelijk precies dat kan doen waarvoor u me gevraagd heeft!

 

Pix-Image is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

Contactgegevens

Pix-Image Fotograaf & Videograaf
Beeldpresentatie & Geluidsregistratie

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Berkel en Rodenrijs | Webdesign: John de Jong