Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Discrete Werkwijze

 

Discrete Werkwijze van "Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf"

Omdat veel uitvaarten nu noodgedwongen in een besloten kring plaatsvinden, is er meer behoefte aan beeldmateriaal om te delen met iedereen die de uitvaart niet heeft kunnen bijiwonen.

Hierdoor zijn zeker nu de de genodigden bij een uitvaart niet verrast door mijn aanwezigheid als uitvaartfotograaf/uitvaartvideograaf.

Daarbij zullen ze mijn aanwezigheid nauwelijks waarnemen. Dit heeft alles te maken met hoe je als foto-/videograaf je vak bij uitvaarten uitoefent. Het 'bewegen' binnen een uitvaartplechtigheid zonder deze te verstoren is feitelijk al een vak op zich! En juist hoe ingetogener de uitvaart, des te nauwer dit luistert!

En dat is nu precies wat ik als voormalig uitvaartverzorger zò gewend ben! Aanvoelen, zien, luisteren, de juiste momenten kiezen en meebewegen met wat er gebeurt … of precies juist even niet!

Ik kies altijd zeer zorgvuldig de plekken en momenten uit waarop ik zo subtiel mogelijk precies dat kan doen waarvoor u me gevraagd heeft!

Ik ben gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

Contactgegevens

Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@fotograafvideograaf.nl

Links | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Jacques Fotograaf Videograaf | Webdesign: John de Jong